4 Haziran 2015 Perşembe

BLOG SATIŞ

HARİKA ŞEYLER

Merhaba,
sizinle paylaşacağım şeyler çok harika.Bu cicileri çok sevdiğim komşum sipariş üzerine yapıyor ve satıyor. El emeği göz nuru hepsi harika şeyler. Bir göz atın bakalım nasıl bulacaksınız :)) İsteyen olursa sipariş verebilir.

Yatak örtüsü, aslında yuvarlaktır. Monarey kumaş üzerine işleme yapılmış ve desenin etrafı yorganlama tekniği ile konturlenmiştir. İki tanede yastığı var ama henüz onlar bitmedi. Fiyatı 650 TL. istenilen malzemeye göre fiyatta artma veya azalma olabilir.




Pike takımı pamuk satenden yapılmıştır. Pitikare desenli kumaştan aplike ile süslenerek, ağız kısmı basit el nakışı olup, dört yastık ( ikisi yanak yastığı, ikisi kare yastıktır. ) Ürün hem yatak yatak örtüsü hemde pike olarak iki işlevli kullanılabilir. ürün 6 parcadan oluşmaktadır. Fiyatı 350 TL.
istenilen malzemeye göre fiyatta artma veya azalma olabilir.






Bu takım ise yemek odası içindir. Osmanlı ipeği ve monarey kumaş üzerine sarı ve gümüş rengi sim sarma ile yapılıp 3 parça olup isteğe göre modeller çalışılabilir. Fiyatı 600 TL olup istenilen malzemeye ve modele göre fiyatta artma veya azalma olabilir.




İğne oyası tesbih ve kolye 50 TL dir.

 


 İğne oyası küçük havlu 15 TL büyük havlu 40 TL dir. Havlular kalitelidir.




UMARIM BEĞENİRSİNİZ SEVGİLER... :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder